Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار قرآن و فعالیت‌های دینی خبرگزاری فارس محفل تلاوت و استماع قرآن با گرامیداشت یاد و خاطره قاری مرحوم حسن صفری به همت شورای عالی قرآن در حسینیه الزهرا (س) برگزار شد.

این مراسم که با اختتامیه دوره‌های آموزش و ارتقاء شورای عالی قرآن مقارن شده بود، شب گذشته در مجتمع امام خمینی (ره)، حسینیه الزهرا (س)، با حضور پرشور استادان، قاریان و دعاخوانان ممتاز و مشارکت برخط تصویری قرآنیان استان‌های مختلف کشور برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این جلسه معنوی که نام و یاد قاری ممتاز و هنرمند قرآنی مرحوم حسن صفری در آن گرامی داشته شد، بامدیریت قاسم رضیعی، قاری و داور بین‌المللی کشورمان همراه بود و قاریان ممتاز قرآن ازجمله امین پویا، مهدی غلام‌نژاد و محمد موحدیان عطار از تهران، مصطفی قاسمی از مازندران، سیدمحمد حسینی پور از سمنان و امیرحسین رحمتی از گلستان آیاتی از کلام‌الله مجید را به زیبایی تلاوت کردند و مورد تشویق حاضران قرار گرفتند.

در این جلسه، احمد ابوالقاسمی مدرس و قاری بین‌المللی قرآن، طی سخنان کوتاهی، جایگاه رفیع تلاوت قرآن و تاثیر محافل و کرسی‌های تلاوت در انس عمومی با قرآن کریم را متذکر شد.

قرائت بخشی از مناجات شعبانیه توسط حسن محمدی از تهران، پخش گزیده‌ای از بیانات رهبر معظم انقلاب در مورد اهمیت ماه شعبان و پخش دعای سلامتی امام زمان (عج) با صدای مرحوم حسن صفری، از دیگر بخش‌های این جلسه بود. در بخش دیگری از این محفل، محمدتقی میرزاجانی، معاون اجرایی شورای عالی قرآن با بیان این که امشب شاهد برگزاری اختتامیه دوره‌های آموزش و ارتقاء شورای عالی قرآن در سال ١۴٠٠ هم هستیم گفت: از خرداد تا اسفندماه امسال، سه برنامه مؤثر آموزشی شامل: سیزدهمین دوره ارتقاء قاریان ممتاز قرآن کریم، پنجمین دوره ارتقاء دعاخوانان ممتاز کشور و سومین دوره آموزش غیرحضوری ویژه قاریان دارنده گواهی نامه درجات ٣ و ۴ طرح ارزیابی قاریان و مدرسان اجرا شد. 

میرزاجانی افزود: جلسات ارتقاء قاریان ممتاز، ٢٠ نوبت دو ساعته تشکیل شد و نقد و تحلیل تلاوت‌ها با رویکرد مهندسی تلاوت، بیان ترجمه و مفاهیم آیات و بیان نکات معرفتی و بصیرتی توسط اساتید اخلاق، در دستور کار قرار داشت. تولید و پخش سلسله مباحث تخصصی نبر و تکیه صوتی کلمات قرآن توسط مهدی حسنی، حافظ کل و مؤلف کتاب میزان القرائه از بخش‌های مورد علاقه شرکت‌کنندگان در این جلسات بود که انتشار آن در فضای مجازی هم طرفداران زیادی داشت.

میرزاجانی، استفاده از اعضای جلسات ارتقاء به عنوان کمک کارشناس، همچنین معرفی قاری منتخب در هر جلسه را از جمله ویژگی‌های دوره سیزدهم ارتقاء برشمرد.

معاون اجرایی شورای عالی قرآن ادامه داد: در پنجمین دوره ارتقاء دعاخوانان ممتاز کشور، ١۶ جلسه آموزش، ارتقاء و کارورزی تشکیل شد و موضاعاتی از قبیل: آموزش نغمات ایرانی مورد استفاده در دعاخوانی، نقد و تحلیل اجرای دعاخوانان و بیان نکات مفاهیمی و معارفی قطعاتی از ادعیه مأثوره در دستور کار قرار گرفت. در این دوره هم، پس از پایان هر جلسه، دعاخوان منتخب معرفی شد.

وی ادامه داد: در سومین دوره آموزش غیرحضوری که به عنوان پیوست آموزشی طرح ارزیابی قاریان و مدرسان، برای قاریان درجات ٣و ۴ غیر تهرانی تدارک شد، روش کار این گونه بود که شرکت‌کنندگان در پنج گروه، یک نوبت در ماه فایل صوتی تلاوت خود را جهت تحلیل استاد مربوط ارسال می‌کردند و در ماه بعد به صورت برخط در جلسه آموزشی شرکت می‌کردند. در این دوره هم قاریان منتخب در پایان هر ماه معرفی شدند.

میرزاجانی ضمن اعلام این مطلب که مجموعاً ١٨٠ نفر از قاریان و دعاخوانان ممتاز از ٢٧ استان کشور تحت پوشش آموزش‌های تخصصی شورا به صورت نیمه حضوری و مجازی قرار داشتند، از زحمات مدیر و همکاران آموزش شورا، حوزه‌های ارتباطات، پشتیبانی و واحد فنی، همچنین از محمودرضا بیژنی و مصطفی یادگاری، دبیران جلسات ارتقاء قاریان قدردانی کرد. 

وی با ذکر نام ١٧ نفر از استادان و مدرسان این سه دوره تخصصی در سال جاری، شامل: احمد ابوالقاسمی، غلام رضا شاه میوه، حمیدرضا مستفید، محمد عباسی، قاسم رضیعی، کریم دولتی، احمد زرنگار، سعید رحمانی، نصرت الله حسینی، مهدی حسنی، مسعود سیاح گرجی، سیدعباس انجام، رضا روانبخش، رضا محمدپور، حسن مختاری، علی اکبر کاظمی، و علی قاسم آبادی، از زحمات ایشان تقدیر و تشکر کرد. 

پایان بخش این محفل، قرائت دعای ختم جلسه توسط سیدمحسن موسوی بلده، پیشکسوت قرآنی کشور بود.

در این محفل که قائم مقام و معاونین شورای عالی قرآن، همچنین تعدادی از پیشکسوتان و قاریان بین‌المللی قرآن نیز در آن حضور داشتند، از برگزیدگان دوره‌های آموزشی در سال ١۴٠٠ تجلیل شد. 

برگزیدگان سیزدهمین دوره ارتقاء قاریان شامل امیرحسین رحمتی از گلستان، سیدمحمد حسینی پور از سمنان و محمد موحدیان عطار از تهران، برگزیدگان پنجمین دوره ارتقاء دعاخوانان ممتاز شامل مهدی ضیافتی از یزد، یوسف ایزدی گیلان و حسن محمدیان تهران و سومین دوره آموزش غیرحضوری ویژه قاریان غیرتهرانی دارنده گواهی‌نامه ارزیابی مصطفی قاسمی از مازندران، مهدی کرمی از زنجان و مهدی تقی‌پور از قم است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: تلاوت استماع شورای عالی قرآن کرسی تلاوت و استماع دوره های ارتقاء قاریان دعاخوانان ممتاز شورای عالی قرآن ارتقاء قاریان دوره ارتقاء

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۶۶۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور قاریان ایرانی در نمایشگاه کابل جلوه‌ای از همدلی دو ملت

رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در دیدار از نخستین نمایشگاه ملی قرآن در افغانستان اظهار داشت حضور قاریان ایرانی در نمایشگاه کابل جلوه‌ای از همدلی دو ملت است. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «سید روح الله حسینی» رایزن فرهنگی ایران در کابل در بازدید از نخستین نمایشگاه ملی قرآن کریم در افغانستان، با اشاره بر اشتراکات زبانی، تاریخی، فرهنگی، اجتماعی، نژادی و زبانی بین ایران و افغانستان تصریح کرد، در این نمایشگاه یکی از بارزترین نقاط اشتراک دو کشور که قرآن کریم است، به نمایش گذاشته شده است.

وی افزود: حضور پررنگ گروه‌های قرآنی و قاریان ایرانی در این نمایشگاه که جلوه دیگری از نزدیکی بیش از پیش ایران و افغانستان را به نمایش گذاشت، نویدبخش شروع تازه‌ای از وزش نسیم روح‌بخش قرآن در دوره حاکمیت جدید، به عنوان ریسمان مستحکم الهی بین دو کشور ایران و افغانستان خواهد بود.

حسینی ادامه داد: این امیدواری اکنون به‌وجود آمده که نمایشگاه قرآن شروعی پربرکت برای استمرار نمایشگاه‌های دیگر در ولایات مختلف افغانستان باشد.

افغانستان| با عمل به قرآن ملت سرافراز باقی می‌مانیمگشایش بزرگترین نمایشگاه قرآنی در افغانستان

نخستین نمایشگاه ملی قرآن کریم در افغانستان، عصر چهارشنبه(12 اردیبهشت 1403) با حضور فرهنگیان، اساتید حوزه و دانشگاه و شماری از مقام‌های حکومتی در کابل گشایش یافت.

این نمایشگاه با شعار «جامعه افغانی، تربیت قرآنی» به مدت هفت روز از ساعت 10 صبح الی 4 بعدازظهر آغاز به کار کرده است. در این نمایشگاه 25 غرفه قرآن کریم و آثار مرتبط با آن به نمایش گذاشته شده است.

انتهای پیام/.

 

دیگر خبرها

  • فرصت ۲ ماهه دستگاه‌ها برای تهیه برنامه عملیاتی امنیت غذایی
  • وظیفه دستگاه اجرایی برای تامین امنیت غذایی مردم
  • ابراهیم رئیسی یک ماده قانونی را برای اجرا ابلاغ کرد+ جزئیات
  • ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها
  • ابلاغ ماده واحده «تأیید انتخاب دبیر شورای فرهنگ عمومی»
  • برگزاری طرح «هر روستا یک خانه قرآن» در ملایر
  • آغاز دوره آموزشی طرح ارتقای قاریان استان یزد
  • حضور قاریان ایرانی در نمایشگاه کابل جلوه‌ای از همدلی دو ملت
  • همایش هفته شورا‌ها در جغتای برگزار شد
  • آنچه در جلسه شورای عالی باغ مشاهیر اصفهان گذشت